Пошук

Селищний голова взяв участь у виїзному засіданні колегії Міністерства молоді та спорту України

Дата: 24.03.2017 16:36
Кількість переглядів: 883

23 березня селищний голова Григорій Рудюк взяв участь у виїзному засіданні колегії Міністерства молоді та спорту України в м. Житомир.

Під час засідання колегії Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов наголосив на тому, що питання розвитку фізичної культури та спорту у сільських та селищних об’єднаних територіальних громадах в умовах децентралізації влади є надзвичайно важливим.

«Для мене, як Міністра, пріоритетним напрямком є збереження масового спорту в сільській місцевості. І якщо дитина хоче займатись спортом, маємо надати всі умови для цього. У 2016 році з державного та місцевого бюджетів для забезпечення розвитку культури та спорту у сільській місцевості було витрачено 320 млн грн. Це на 150 млн грн більше, ніж у 2015 році. У минулому році на одну особу з сільської місцевості було витрачено майже 25 грн. І сьогодні давайте говорити відверто – цього недостатньо. Якщо в Житомирській області на одного сільського жителя витрачається 111 гривень, то в Київській – 90 грн, то в Львівській, Хмельницькій областях – по 7 гривень лише», – зазначив Ігор Жданов.

Також він додав, що в умовах фінансової децентралізації об’єднаних громад, на жаль, не всі спроможні в повній мірі забезпечити розвиток фізичної культури та спорту. «Тому наше з вами завдання – довести, що кожна громада має приділяти значну увагу розвитку фізичної культури та спорту».

Джерело: Житомирська ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.