СВЯТКУВАЛА ФАСОВА

Дата: 13.11.2017 15:25
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису4 листопада жителі села Фасова відзначили подвійне свято – це престольне свято Ікони Казанської Божої Матері та день села Фасова.

Настоятель Фасівської церкви батюшка Іоан урочисто провів службу. Йому співслужили священики Лавр та Никодим із Житомира. Під кінець служби був хресний хід навколо церкви з іконою Божої Матері Казанської.

О 17-й годині розпочалося свято села. Всі жителі прийшли до клубу на концерт. Розпочав концертну програму співочий гурт «Фасівчанка». Виступали художні колективи з Нової Борової: з будинку культури та Центру розвитку дитини «Казка», з Ягодинки, з Фасової. Виступали учні Фасівського НВК з віршами, а дівчатка Юлія Ананченко та Даша Бондарчук дуже гарно заспівали своїми дзвінкими голосочками пісню «Мамина вишня» (художній керівник – зав. бібліотекою В.О. Турчин).

Привітати фасівчан зі святом прибули поважні гості – голова Новоборівської громади Г.Л. Рудюк та депутат обласної ради О.В. Пінський. Вони виступили з вітальними словами, а Олег Пінський пообіцяв зробити освітлення села.

З вітанням також виступив начальник Новоборівської пожежної охорони О.Ю. Журавський. Під його керівництвом козаки приготували смачний куліш і всіх частували.

Завідуюча клубом С.В. Самойленко роздала усім учасникам свята квіти й коровай, а в.о старости В.А. Мошківська висловила сердечну вдячність усім учасникам святкового концерту за прекрасні художні номери.

 

Джерело: Газета "ПРАПОР"

Автор: Валентина Пархомчук
Фото автора

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних