XIІ ЩОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАЛИХ МІСТ УКРАЇНИ

Дата: 31.07.2017 13:58
Кількість переглядів: 1091

Асоціація малих міст України провела XII Щорічну конференцію малих міст (28-29 липня, м.Київ). Вже традиційно темою конференції ми обираємо найактуальніші питання розвитку малих міст.

Тому цьогорічний форум було присвячено обговоренню теми економічного розвитку об’єднаних територіальних громад та малих міст, пошуку механізмів реалізації їх інвестиційного потенціалу та подоланню тих викликів, які стоять перед новими громадами. 
Учасниками конференції стали більше сто п’ятдесяти представників малих міст, селищ та об’єднаних територіальних громад, центральних органів виконавчої влади, українських та зарубіжних організацій, міжнародних програм технічної допомоги, експертів, ЗМІ. 
Форум складався з п’яти панельних дискусій, під час яких обговорювалися виклики щодо економічного розвитку територіальних громад, питання особливостей стратегічного планування в ОТГ, можливості використання фінансових та організаційних ресурсів, роль програмно-цільового методу формування бюджету, а також теми впливу принципів верховенства права та доброго врядування на економічний розвиток громад та формування місцевої ідентичності, залучення інвестицій. Цікаві і жваві дискусії відбувались в кожній панелі, напрацьовувались конкретні пропозиції щодо вдосконалення сучасної ситуації. 
Партнерами у проведенні XII Щорічної конференції малих міст стали Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціація об’єднаних територіальних громад, за підтримки та участі швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DesPro, програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, шведсько-українського проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні», проекту ЄС «Мери за економічне зростання».

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Асоціація малих міст України

Павел Козырев


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних