Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДЕВ'ЯТОЇ СЕСІЇ ПЕРШОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 27.10.2016 13:45
Кількість переглядів: 1044

25 жовтня пройшла чергова 9 сесія Новоборівської селищної ради. На засіданні були присутні представники установ ,організацій, підприємств, депутати селищної ради, депутат районної ради Орликовський А.Т., депутат обласної ради Пінський О.В.

Перед початком роботи сесії селищний голова та всі присутні привітали жительку громади Безруку Венеру Василівну з присвоєнням їй указом президента України від 7 травня 2016 року № 198 почесного звання - Мати героїня.

Подяками були нагороджені Пінський Олег Вікентійович та Бондар Іван Костянтинович  за вагомий внесок та соціально-економічний розвиток Новоборівської ОТГ, та за вклад у розвиток культури і спорту громади та будівництво спортивного майданчика.

Заслухали звіт ФК «Оріон», який представляє нашу громаду на рівні району та області. Представник клубу Вердер М.Ю. розповів про фінансові надходження до футбольного клубу за 2016 рік, спортивні досягнення, подякував всім за підтримку ФК «Оріон». Серед спортивних досягнень 2016 року у ФК «Оріон» 7-ме місце у загальному рейтингу серед команд чемпіонату області, перше місце серед районних змагань та вихід в фінал «Кубку осені», з чим і вітаємо футбольний клуб.

Серед перших питань на сесії розглянули бюджетні. Заслухали звіт начальника відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2016 року та внесли зміни до селищного бюджету на 2016 рік.

За 9-ть місяців 2016  року  до  селищного бюджету ОТГ   зараховано 21 788,718 тис. грн.,  що  складає 107,1% плану звітного періоду та на 20 017,418 тис. грн. більше ніж за 2015 рік, в тому числі до загального  фонду надійшло  21 264,888 тис. грн.  доходів, або 107,1% запланованого обсягу, в порівнянні із відповідним періодом минулого року їх отримано на 19 875,448тис. грн. більше, основною причиною є збільшення надходжень трансфертів на 13 788,658 тис. грн.  та податку та збору на доходи фізичних осіб на 3 451,441 тис. грн.

Власних та закріплених доходів акумульовано до загального фонду 7 416,141 тис. грн., що становить 123,3%  прогнозу звітного періоду. В  порівнянні  із  відповідним періодом минулого  року отримано на 6 108,8 тис. грн. більше податкових і неподаткових платежів, в основному за рахунок збільшення надходжень податку та збору на доходи фізичних осіб на 3 451,441 тис. грн., акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання  роздрібної торгівлі підакцизних товарів на 342,261 тис. грн. та плати за землю на  1 637,878тис. грн.

Виконання видаткової частини селищного бюджету ОТГ за 9 місяців 2016 року 

Аналіз виконання дохідної частини бюджету ОТГ селища Нова Борова  за  9 місяців 2016 року

Депутатами селищної ради були затверджені наступні положення:  Положення про порядок надання послуг у сфері розваг на території Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади; Положення про Почесну грамоту Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади на період повноважень ради 1 скликання; Положення про порядок формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів на території Новоборівської селищної  ради об’єднаної територіальної громади; Положення про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг із застосуванням електронної системи закупівель PrоZorro.

На засіданні сесії селищної ради було створоено робочу групу по розробці символів нашої громади – Герба та Прапора.

На протязі сесії депутати внесли зміни до програми про шкільний автобус, були розглянули земельні питання, питання затвердження статутів,   та інші.

Загалом на 9 сесії селищної ради було розглянуто 27 питань порядку денного – позитивно вирішено 26.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.