ГРОМАДА ЯКА НАДИХАЄ

Дата: 02.02.2018 13:43
Кількість переглядів: 1045

Фото без описуСаме такий відгук отримала Новоборівська об’єднана територіальна громада від представниці Фонду Чарльза Стюарта Мотта -  Ірини Коври та представниць Асоціації малих міст України.

2 лютого 2018 року у актовому залі Новоборівської ОТГ було презентовано програму «Залучення громадян до реалізації Стратегії розвитку Новоборівської ОТГ на 2017 рік» На захід були запрошені представники громадськості, старости та члени моніторингового комітету з реалізації Стратегії розвитку Новоборівської об’єднаної територіальної громади.

Семеній Руслан Іванович, заступник селищного голови з роботи виконавчого комітету відзначив, що саме активна громадськість стала основною рушійною силою в реалізації Стратегії розвитку. В ході реалізації Стратегії Новоборівська ОТГ подолала велику кількість труднощів, але змогла досягнути значного економічного розвитку та покращення умов проживання мешканців громади.

В ході презентації Ірина Ковра, консультант проекту зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку, презентувала основні методи та інструменти залучення громадян .

Матвієнко Анна спеціаліст з економічного та інвестиційного розвитку громади надала моніторинговий звіт реалізації Стратегії розвитку громади. Стратегія розвитку громади була запланована на 2017 – 2020 рік, але вже в 2017 році зусиллями усієї громади реалізовано 40% стратегічних завдань. Також учасникам презентації було запропоновано ознайомитися з реалізацією «Програми залучення громадян до реалізації Стратегії розвитку ОТГ». Протягом 2017 року 80% мешканців громади були ознайомлені зі Стратегією розвитку громади, 68% активних громадян сприяли в реалізації Стратегії розвитку.

В заключному слові Ірина Ковра відзначила, що приємно вражена динамічним розвитком громади, активним залученням громадян до реалізації Стратегії розвитку громади.

 

Матвієнко Анна -  спеціаліст з економічного

та інвестиційного розвитку громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних