Пошук

Відбулися громадські консультації щодо обговорення стратегії розвитку громади

Дата: 15.03.2017 13:43
Кількість переглядів: 947

10 березня відбулися громадські консультації в Фасівській та Небізькій внутрішніх громадах. Заступники селищного голови по роботі виконавчих органів Новоборівської селищної ради Стретович О.О. та Семеній Р.І.  ознайомили жителів сіл з проектом стратегії розвитку Новоборівської селищної об'єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.

З жителями сіл відбулися зустрічі в приміщеннях шкіл, де  були розглянуті хвилюючі їх питання. В селі Фасова найбільш наболілим питанням були терміни проведення  ремонтних робіт з перекриття шкільного даху. Також відповідали на питання щодо освітлення вулиць та ремонту доріг. Громадяни звернулися до заступників з проханням вирішити проблеми дорожнього руху в селі Фасова по головній вулиці, а саме встановити засіб типу «лежачий поліцейський» та дорожній знак "Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 10 т, заборонено" з двох сторін під'їзду до мосту.

Жителі села Небіж  підняли питання по освітленню вулиць, ремонту доріг.

Заслухавши всі проблеми  та зауваження громадян заступники селищного голови зазначили, що саме шляхи вирішення вищевказаних проблем  передбачені заходами стратегії.

За висновками громадських консультацій  всі нові пропозиції та зауваження будуть внесенні до кінцевої версії стратегії розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.