ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

Дата: 16.02.2018 13:20
Кількість переглядів: 1348

Фото без опису

Оголошується конкурс

на заміщення вакантної посади

головного  лікаря Комунального некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Новоборівської селищної ради

ПІДСТАВА: рішення 24 сесії VII скликання Новоборівської селищної ради «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради, затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради та персонального складу конкурсної комісії»  від 25.01.2018 року за №550.

НАЗВА УСТАНОВИ: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: 12114, смт. Нова Борова, вул. Казкова, 42,          Хорошівського району, Житомирської області.

НАЗВА ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ: головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради.

СТРОК І МІСЦЕ ПРИЙНЯТТЯ ДОКУМЕНТІВ: Прийняття заяв і доданих до них документів від претендентів на участь у конкурсі здійснюється у строк не менше 14 календарних днів, але не більше 30 календарних днів після дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Новоборівської селищної ради та в районній газеті «Прапор».

Кінцевий термін прийняття заяв 12.03.2018 до 17.00.

Прийом заяв та доданих до них документів здійснюється виконавчим комітетом Новоборівської селищної ради за адресою: 12114, Житомирська область, Хорошівський район, смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А.

Довідки за телефоном (04145) 9-51-57

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ

 що подаються на  участь у конкурсі:

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України  “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування закладу протягом одного року;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ: Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "Медицина". Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з "Організації і управління охороною здоров'я". Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менше 5 років.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: 12114, Житомирська область, Хорошівський район, смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: 21 березня 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних