УЧБОВИЙ ВІЗИТ ДО ФЛАНДРІЇ ТА МІСТА БРЮССЕЛЬ

Дата: 05.05.2017 11:27
Кількість переглядів: 1037

Організацією економічного співробітництва та розвитку(ОЕСР) 24-27 квітня було організовано триденний учбовий візит до Фландрії та міста Брюссель, Бельгія,  з метою безпосереднього ознайомлення учасників візиту з досвідом Фландрії  у сфері регіонального розвитку й практикою надання послуг держави на місцях, а також з метою відвідання інституцій Європейського Союзу у Брюсселі.  

 Учасниками учбового візиту стали сім відібраних розробників політики  в Україні. Вони представляли інституції державного сектору, зокрема: Міністерство регіонального   розвитку, Міністерство фінансів, Кабінет Міністрів України, Адміністрація Президента України, а також Асоціацію міст України й Асоціацію об’єднаних територіальних громад України, яку представляв  селищний голова – Григорій Рудюк.  

Метою учбового візиту в рамках проекту «Підтримка децентралізації в Україні» стало обговорення проблем й отримання уроків у сфері планування регіону та міст, регіонального розвитку, надання послуг та підтримки органам державного управління України в процесі реалізації реформ у сфері децентралізації, а також зміцнення інституції державного управління на загальнонаціональному, регіональному й місцевому рівнях по всій Україні.

В рамках цього візиту представникам української сторони була надана можливість зустрітися з посадовими особами Фландрії та ЄС для обговорення досвіду регіонального розвитку та впливу на нього адміністративної, інвестиційної спроможності й спроможності надавати послуги.

На додаток, учасники учбового візиту мали змогу обговорити з представниками органів врядування Фландрії аргументи «за» і «проти» об’єднання громад та перспективи децентралізації в секторах на прикладі конкретних секторів - транспорту, освіти, охорони здоров’я. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних