Пошук

Новоборівський Центр дитячої та юнацької творчості

Дата: 15.03.2017 11:21
Кількість переглядів: 1107

Новоборівський Центр дитячої та юнацької творчості є складовою частиною безперервної освіти, призначений для здійснення додаткової освіти, навчання, виховання дітей селища.

Він був створений 1 вересня 2009 року. Центр знаходиться на території Новоборівського ліцею за адресою вулиця Освіти, 7-а.
Центр дитячої та юнацької творчості є юридичною особою і діє на підставі   статуту, затвердженого власником - виконавчим комітетом Новоборівської  ОГТ. Новоборівський  ЦДЮТ працює над головним завданням - навчання і виховання громадянина, особистості духовно багатої, толерантної, комунікативної, яка поєднує в собі високі моральні цінності, громадянську зрілість, патріотизм, почуття обов'язку і відповідальності перед суспільством та Батьківщиною. Заклад проводить навчально-виховну, організаційно масову роботу.

Новоборівський центр дитячої та юнацької творчості - це позашкільний заклад, який приділяє головну увагу формуванню особистості дитини, розвитку її здібностей і обдарувань, забезпеченню результативності та якості навчально-виховного процесу, можливостей дитині активізувати, узагальнити свою діяльність, вихованню свідомого ставлення до здоров`я як найголовнішої соціальної цінності, підготовки до вибору майбутньої професії, підготовки до самостійного життя.

ЦДЮТ працює  за річним планом роботи, погодженим з Відділом освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради.  Навчально-виховний процес закладу здійснюється за типовими навчальними планами і  програмами, що затверджуються відділом освіти.
 Середня наповнюваність гуртків у закладі становить 15-20 вихованців.   Прийом дітей до закладу може здійснюватись протягом навчального року (вміру закінчення комплектування гуртків) за бажанням гуртківців і за згодою батьків  або осіб, які їх замінюють,  на безконкурсній основі. Прийом гуртківців здійснюється  на підставі заяв батьків.  До закладу зараховуються гуртківці віком від 5 до 14років.                                                                            

У Центрі діє 14 гуртків: «Бісероплетіння», «Витинанка»,  «В’язання», «Здорове покоління», «Етнолялька», «Логопедична мозаїка», « Образотворче мистецтво», «М’яка іграшка», «Петриківський розпис», «Весела абетка», «Сувенір», «Умілі руки», «Художня вишивка», «Флористика».  Робота в гуртку ведеться як колективна, так і індивідуальна. За роки існування закладу вихованці багато разів здобували перемогу на обласних виставках-конкурсах. Є активними учасниками фестивалів та виставок  у  районі та селищі. Цікаво в нестандартній формі організовують  педагоги  підсумкові заняття у гуртку, це і заняття-вистави, казки, конкурси, ігри і т.д. Вони яскраві і мають на меті допомогти гуртківцям продемонструвати свої вміння, розкрити таланти, залучають їх до активної діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.