Хто повинен подавати е-декларації з 1 січня 2017 року

Дата: 06.01.2017 10:07
Кількість переглядів: 1194

Фото без описуПочинаючи з 1 січня 2017 року значно розширюється коло суб’єктів е-декларування. Друга хвиля електронного декларування триватиме до 1 квітня 2017 року. За цей період електронні декларації повинні подати особи, які виконують функції держави і місцевого самоврядування, які визначені  в Законі України «Про запобігання корупції».

Починаючи з 01 січня 2017 року декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачені Законом, подають також керівники управлінь освіти обласних, Київської та Севастопольської міських, районних державних адміністрацій; керівники навчальних закладів державної та комунальної форми власності, а також заступники керівників навчальних закладів державної та комунальної форми власності, які наділені посадовими повноваженнями здійснювати організаційно-розпорядчі чи адміністративно-господарські функції на постійній основі. Якщо працівник на час відсутності керівника тимчасово виконує його обов’язки він не зобов'язаний подавати е-декларацію.

Для подання е-декларації обов’язково використовується електронний цифровий підпис(ЕЦП). Тому особам які подають е-декларацію необхідно звернутися до акредитованого центру сертифікації ключів(АЦСК) для виготовлення ЕЦП. Перелік АЦСК, ключі яких використовуються для реєстрації в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на використання функцій держави або місцевого самоврядування, та заповнення декларацій, розміщені на офіційному веб-сайті НАЗК у рубриці Задекларуй у графі АЦСК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних