Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 18-Ї СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 30.06.2017 09:16
Кількість переглядів: 811

Фото без опису29 червня 2017 року відбулося чергове засідання 18 сесії 7 скликання Новоборівської селищної ради.

На сесії присутніми були 16 депутатів, були розглянуті 11 питань порядку денного. Депутатами були розглянуті питання про внесення змін до бюджету селищної ради на 2017 рік, про які доповіла головний бухгалтер Людмила Цюпа. Також на сесії депутатами були розглянуті земельні питання, затверджено положення про порядок  надання Новоборівською селищною радою об’єднаною територіальною громадою додаткових платних послуг правового та технічного характеру громадянам та організаціям на 2018 рік, положення про встановлення пам’ятних знаків на території Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади, програма відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Новоборівської громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2017 рік.

Відповідно до законодавства України на сесії селищної ради прийняті рішення про місцеві податки та збори, про встановлення на 2018 рік податку на майно (в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) для об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його частки для фізичних та юридичних осіб в населених пунктах Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади, про визначення мінімальної суми оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм в населених пунктах Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади, про встановлення на 2018 рік податку на майно (в частині транспортного податку) та акцизного податку з реалізації  суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів в населених  пунктах Новоборівської  селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Поіменне голосування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних