Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН

Дата: 01.06.2017 08:40
Кількість переглядів: 1509

Фото без описуПовідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел

ТОВ «Новоборівське ХПП» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ста­ціонарними джерелами, які розташовані за адресою: Жито­мирська область, Хорошівський район, смт. Нова Борова, вул. Привокзальна, 19А. Основна діяльність - зберігання зер­нових культур. Викиди забруднюючих речовин в атмосфер­не повітря відбуваються при прийманні та відвантаженні зернових культур, роботі котла, що працює на дровах.

Перелік видів забруднюючих речовин, які викидаються в ат­мосферне повітря стаціонарними джерелами, у кількості, т/ рік: азоту діоксид - 0,007; вуглецю оксид - 0,007; речовини у вигляді суспендованих твердих частинок - 0,242. Як виявив розрахунок забруднення атмосферного повітря - концентрації забруднюючих речовин у приземному шарі атмосфери на існую­чий стан не перевищують ГДК (ОБРВ) атмосферного повітря населених міст за межами СЗЗ по всім забруднюючим речови­нам, на всіх розрахункових точках. При роботі об’єкту необхідно проводити контроль промвикидів, стану атмосферного повітря.

Обгрунтовуючі матеріали для отримання дозволу на вики­ди направляються на узгодження в Управління екології та природних ресурсів Житомирської державної адміністрації.

Громадські організації та окремі громадяни із зауваження­ми можуть звертатись до Новоборівської селищної ради за адресою: Житомирська обл, Хорошівський р-н, смт Нова Бо­рова, вул. Незалежності, 9А або за тел. (04145) 9-55-42. Із пропозиціями звертатись до керівництва ТОВ «Новоборівське ХПП» за адресою: Житомирська обл., Хорошівський р-н, смт. Нова Борова, вул. Привокзальна, 48.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних