Приєднуйся до прибирання

Дата: 22.04.2016 08:38
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

23 квітня запрошуємо всіх небайдужих жителів Нової Борової приєднатись до прибирання берегової лінії водосховища біля смт. Нова Борова разом з апаратом селищної ради та депутатським корпусом. Збір на десяту годину біля водосховища.

 23 квітня 2016 року відбудеться Всеукраїнська екологічна акція

«Зробимо Україну чистою разом!»

23 квітня о 10.00 на всій території України відбудеться наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!», яка проходить під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко. Метою заходу є формування екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, прибирання та благоустрій засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

У 2016 році Акція охопить понад 5000 різноманітних локацій та близько 700 тисяч волонтерів по всій території України.

В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності та українські селебріті.

Щоб приєднатися до акції «Зробимо Україну чистою разом!», треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org, обрати або запропонувати найближчу локацію та взявши необхідний інвентар, вийти на найбільшу толоку країни. Разом з акцією відбудеться Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST», форуми, круглі столи, еко-тренінги, просвітницькі заходи, конференції та інші активності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних